کارشناس تغذیه شبکه بهداشت درمان چرام از برگزاری طرح آهن یاری و ویتامین "دی" در دبیرستان های دخترانه شهرستان چرام خبر داد.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت درمان چرام از برگزاری طرح آهن یاری و ویتامین "دی" در دبیرستان های دخترانه شهرستان چرام خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ؛ نسرین دهش افزود: در راستای اجرای برنامه آهن یاری و ویتامین "دی" و در مورد اهمیت مصرف آهن و ویتامین "دی" و منابع غذایی آنها، عوامل موثر در جذب، عوامل کمبود علائم کم خونی و راههای پیشگیری از آن برای دانش آموزان مطالبی ارائه داده شد .
وی با اشاره به آهن یک ماده مغذی مورد نیاز بدن برای ادامه حیات است، اظهار داشت: کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن یکی از شایعترین کمبودهای تغذیه ای در جهان بشمار میرود.
دهش ادامه داد: آهن یکی از اجزای ساختمان گلبول قرمز خون است و در سیستم ایمنی بدن نقش مهمی دارد مهمترین منابع آهن در جگر ، گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی ، و ماکیان ، مغز ها می باشد .
دهش در پایان افزود: ویتامین "دی" نیز یکی از ویتامین های محلول در چربی می باشد که مقدار زیادی از آن از طریق آفتاب به بدن میرسد و دارای منابعی مانند روغن جگر ماهی ، ماهی های چرب ( شاه ماهی ، ماهی سالمون ) زرده تخم مرغ ... است که بر اساس دستور العمل وزارت بهداشت درمان کلیه دانش آموزان دختر پایه متوسطه اول و دوم سوم باید بطور هماهنگ یک عدد قرص فروس سولفات بمدت 16 هفته در سال تحصیلی و ماهی یکبار ویتامین دی به مدت 9 ماه داده شود .
به گزارش وب دا؛ قرص آهن و ویتامین "دی "بین دانش آموزان دبیرستان های دخترانه شهرستان چرام توزیع شد .
خبر : منیر تقی زاده



